Taali Wandelsokken met 4 Lagen

12,90
Met zijn unieke meerlaagse structuur biedt deze sok een ademend vermogen dat zijn gelijke niet kent. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
UphillSport
Artikelnummer:
101301001
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Waarom kiezen voor Taali?

Binnenin vind je een laag polypropyleen die vocht weg van de huid transporteert, terwijl de schacht en bovenkant van de sok iets dunner zijn gebreid voor extra comfort. Maar het echte geheim zit in de zool. De dubbele laag structuur maakt de zool dikker en biedt ongeëvenaard comfort. Bovendien zorgt de grip op de boog ervoor dat de sok altijd perfect past.

En we hebben het nog niet eens gehad over de naadloze teen! Die is ontworpen om blaren te voorkomen, waardoor je zorgeloos van je dag kunt genieten. Beschikbaar van maat 35 en groter, terwijl de kleinere kindermaten een normale naad hebben. Let op: door de unieke eigenschappen van merinowol krimpen deze sokken met 3-5%. We raden aan ze voor het eerste gebruik te wassen, zodat ze perfect passen.

De perfecte pasvorm

De Taali sokken met terry zool hebben een iets wijder beenvorm, wat bijdraagt aan het ultieme comfort. Als je tussen twee maten in zit, overweeg dan de kleinere maat voor de perfecte pasvorm. Klaar om je sokkencollectie naar een hoger niveau te tillen? De Taali multilayer merino wollen sok met terry zool wacht op je!

Probeer ze uit en voel het verschil. Jouw voeten zullen je dankbaar zijn!

Samenstelling:

45% gekamd katoen, 25% merino wol, 15% polypropyleen, 10% polyamide, 5% lycra

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »