Xtreme All-weather Wandelsokken 2-Pack

12,99
Op zoek naar de ultieme sokken voor je wandelavonturen? Laat Xtreme Sockswear je pad verlichten! Deze wandelsokken beloven je voeten te wiegen in luxe, zelfs op de meest veeleisende paden. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Xtreme
Artikelnummer:
10030702
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Ontdek de Perfecte Metgezel voor Jouw Wandelingen

Stap de natuur in zonder zorgen. Dankzij de Coolmax werking van de sokken blijven je voeten te allen tijde koel en droog. Dit is méér dan zomaar een stof; het is een ervaring in ventilatie en comfort.

Ondersteuning Waar Je het Nodig Hebt

Vermoeide voeten na een lange wandeling? Niet met deze sokken. De optimale drukverdeling zorgt voor de juiste ondersteuning, zodat jij de hele dag door kunt.

Sneldrogend en Ademend: Voor Elk Weertype

Van een zonovergoten dag tot een onverwachte plensbui, deze sokken zijn je beste vriend. Het sneldrogende en ademende materiaal is geschikt voor alle weersomstandigheden.

Anatomisch Voetbed: Nooit Meer Blaren

Het anatomisch gevormde voetbed, in combinatie met de badstof teen en hak, zorgt ervoor dat blaren verleden tijd zijn. Voel de zachtheid en verban de drukpunten uit je wandelleven.

Naadloze Pasvorm en Extra Comfort

De niet-knellende boord en het ondersteunende rib detail op de wreef maken deze sokken compleet. Ervaar een naadloze pasvorm en optimaal draagcomfort tijdens elke stap.

Dus waar wacht je nog op? Cross your limits en trek eropuit met de Xtreme Sockswear walking sokken. Je voeten zullen je dankbaar zijn!

Klaar voor een wandelervaring als nooit tevoren? Grijp nu je kans!

Model

Xtreme ~ Walking Socks 2-Pack ~ 122650

Samenstelling

45% katoen, 35% Coolmax, 18% polyamide, 2% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »