XPOOOS Graphics Dames Bamboe Sokken

10,95
Bamboe damessokken van XPOOOS met extra zachte badstof zool en een naadloze afwerking gecombineerd met een modern grafisch ontwerp Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
XPOOOS
Artikelnummer:
10166707
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Bamboe fashion sokken

Nieuw op de markt! Deze sokken uit de essential graphics lijn van XPOOOS zien er niet alleen goed uit maar zijn ook erg comfortabel. De essentials serie is gemaakt van bamboe, een materiaal met veel voordelen. Zo is bamboe een duurzamer alternatief voor katoen maar is het ook veel comfortabeler. Bamboe ademt ontzettend goed waardoor je in deze sokken altijd droge en frisse voeten hebt. Een extra zachte badstof zool en een mooie naadloze afwerking maken het draagcomfort compleet.

XPOOOS dames sokken

XPOOOS staat bekend om hun expressieve collectie met hoge kwaliteit sokken. Echte kunst voor om je voeten zou je het kunnen noemen! De sokken uit de essentials graphics serie sluiten hier perfect bij aan. De looks zijn minder uitbundig dan sommige sokken van XPOOOS maar niet minder mooi. Een modern grafisch ontwerp is gecombineerd met erg veel draagcomfort; echte aanraders dus, deze essential graphics sokken!

Model

XPOOOS dames sokken essential graphics 77007

Samenstelling

75% bamboe, 23% polyamide, 2% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »