XPOOOS Masker Sokken Heren

12,95
Durf jij op te vallen? Met deze XPOOOS Herensokken laat je gegarandeerd een blijvende indruk achter! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
XPOOOS
Artikelnummer:
10658201
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Unieke Samenwerking, Unieke Stijl

We zijn trots op onze samenwerking met A Fish Named Fred. Samen hebben we een uniek product gecreëerd: de Masks Herensokken. Dit design staat voor durf en originaliteit. De kleurrijke theatermaskers op de sokken zijn niet alleen een mode-statement, maar ook een viering van zelfexpressie en individualiteit.

Comfort en Kwaliteit

Deze sokken zijn meer dan een opvallend design. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig polyester voor optimaal comfort en duurzaamheid. Perfect voor dagelijks gebruik of voor die speciale gelegenheden waar je echt wilt schitteren. Met de Masks Herensokken laat je zien dat je trots bent op wie je bent, en dat je durft te kiezen voor iets anders dan het gewone.

Laat Je Persoonlijkheid Zien

De Masks Sokken zijn niet zomaar accessoires. Ze zijn een statement, een manier om je unieke persoonlijkheid te benadrukken. Met deze sokken stap je niet alleen vooruit in stijl, maar ook in zelfvertrouwen. Ze nodigen je uit om jezelf te zijn en je eigen pad te volgen, ongeacht wat anderen denken.

Wees Een Kunstenaar van Je Eigen Leven

Elke stap die je zet met de Masks Sokken is een stap naar meer zelfexpressie en individualiteit. Deze sokken zijn een viering van de kunst van het leven, een kunst waarbij jij de regisseur bent. Omarm de kracht van het uniek zijn en laat de wereld zien wie je echt bent.

Zet vandaag nog de stap naar een expressiever leven met onze XPOOOS X AFNF Masks Herensokken. Laat jezelf zien, in stijl en comfort!

Model

XPOOOS ~ Socks Masks ~ 63052

Samenstelling

55% Polyester 43% Katoen 2% Elasthan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »