XPOOOS Bamboe Sokken Dames Graphics

10,95
Damessokken van ademend bamboe, met graphics design, mooie naadloze afwerking en een zool van zachte badstof voor extra comfort Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
XPOOOS
Artikelnummer:
10166802
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Dames bamboe sokken

Deze mooie bamboe sokken komen uit de nieuwe essentials graphics lijn van XPOOOS. Dankzij een hoog percentage bamboe zijn deze sokken een duurzaam en comfortabeler alternatief voor bijvoorbeeld katoenen sokken. Bamboe ademt namelijk heel erg goed en dat zorgt voor droge, frisse voeten de hele dag door. De sokken zijn mooi naadloos afgewerkt en voorzien van een zachte badstof zool waardoor dit waarschijnlijk het meest comfortabele model uit de XPOOOS collectie is.

XPOOOS essentials sokken

XPOOOS staat bekend om hun expressieve collectie met hoge kwaliteit sokken. Echte kunst voor om je voeten zou je het kunnen noemen! De essential graphics sokken sluiten perfect hierbij aan. Het ontwerp is niet zo in het oog springend als sommige XPOOOS modellen maar juist strak en modern. Naast de looks is het draagcomfort ook uitstekend, een aanrader dus!

Model

XPOOOS Ladies socks essential graphics 77008

Samenstelling

75% bamboe, 23% polyamide, 2% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »