XPOOOS Sportieve Badstof Herensokken

12,95
Ontdek de unieke combinatie van comfort en stijl met deze badstof herensokken! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
XPOOOS
Artikelnummer:
10658101
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Uniek Design, Ultiem Comfort

Stap in de wereld van innovatie en stijl met onze nieuwste collectie: de badstof herensokken van XPOOOS. Bij ons staat het uitdrukken van jouw unieke persoonlijkheid centraal. Daarom brengen ze je sokken die niet alleen qua design, maar ook in materiaalkeuze een stap verder gaan. Deze badstof herensokken zijn een toonbeeld van onze creativiteit, perfect voor de man die durft te laten zien wie hij is.

Topkwaliteit Materialen

De Terry sokken zijn vervaardigd uit hoogwaardig katoen. Dit zorgt voor een ongekend zachte ervaring, waardoor je voeten de hele dag door comfortabel en fris blijven. Het geheim zit in de vochtopnemende eigenschappen van het katoen, gecombineerd met de unieke badstofstructuur. Deze combinatie biedt niet alleen comfort, maar ook een extra dempend effect, waardoor elke stap aanvoelt als lopen op wolken.

Stijl en Functionaliteit

Waarom kiezen tussen stijl en comfort als je beide kunt hebben? De Terry herensokken van XPOOOS zijn een perfecte mix van beide. Het onderscheidende design spreekt boekdelen over jouw gevoel voor stijl, terwijl de praktische aspecten van de sokken zorgen dat je voeten de hele dag door fris en ontspannen blijven. Dit maakt ze ideaal voor zowel een actieve dag uit als een ontspannen dag thuis.

Bestel Jouw Nieuwe Favorieten

Wacht niet langer en trakteer jezelf op een paar Terry herensokken. Ervaar zelf het verschil in comfort en stijl. Bestel nu en maak van deze sokken jouw nieuwe favorieten. Jouw voeten verdienen het allerbeste!

Model

XPOOOS ~ Socks Terry ~ 60305

Samenstelling

69% katoen 18% polyester 9% polyamide 4% elasthan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »