Xtreme Thermo Sokken met Badstof Voering

12,99
Laat je voeten het voortouw nemen en vind je pad in elke omgeving. Ervaar het zelf! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Xtreme
Artikelnummer:
10044403
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Ontdek het Ultieme Comfort: Thermische Trekking Sokken

Daag de elementen uit met de thermische trekking sokken van Xtreme Sportswear. Stap vol vertrouwen elke trail tegemoet, gesteund door een optimale drukverdeling en ongeëvenaarde ondersteuning. Beleef het verschil met deze sokken, verweven met de zachtheid van merinowol en de behaaglijke volledigheid van een badstof voering.

Deze sokken zijn een bastion van warmte en comfort voor jouw voeten, zelfs als het kwik daalt. Maar onderschat ze niet als de zon hoog aan de hemel staat; de merinowol werkt warmte- en vochtregulerend. Dit betekent dat je voeten ademen, of je nu door een sneeuwlandschap trekt of een zomerse helling opgaat.

Het anatomisch gevormde voetbed is jouw schild tegen blaren en ongewenste drukpunten. Met een ribboord die niet schuurt en een steunende ribstructuur bij de wreef, glijden deze sokken niet en passen ze als gegoten.

Door het verstevigde voetbed, de hiel en teenzone zijn deze sokken bijzonder duurzaam. Ze zijn ontworpen om je te begeleiden op elke ontdekkingsreis, hoe ruig of hoe lang deze ook mag zijn.

Gun jezelf de kracht van duurzaamheid en het zachte gevoel van luxe tegen je huid. Voel de vrijheid om elke uitdaging aan te gaan met de thermische trekking sokken van Xtreme Sportswear.

Stap in de wereld van comfort en kwaliteit, want jouw voeten verdienen het allerbeste. Met deze sokken ben je klaar voor elke tocht, in elk weertype. Verbreed je horizon, Xtreme Sportswear staat aan je zijde.

Model

Xtreme ~ Thermo Sokken Tracking ~ 125102000

Samenstelling

82% wol, 11% polyamide, 4 polyester, 3% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »