Levi's Heren Boxershorts Effen

24,95
Ontdek de perfecte combinatie van iconische stijl en ongekend comfort met onze Levi's heren boxershorts, waar elke dag mee voelt als een luxe. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Levi's
Artikelnummer:
11000501
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Ultiem Comfort met Levi's

Zoek je het toppunt van comfort voor onder je kleding? Onze Levi's heren boxershorts staan voor je klaar. In deze duo-verpakking vind je de perfecte blend van fashion en comfort. Ze sluiten naadloos aan bij elke outfit dankzij de modieuze tint. De boxershorts worden gesierd met een elastische band die het Levi's logo draagt. Dit zorgt voor een klassieke look die nooit uit de mode raakt.

Een Nieuwe Standaard in Ondergoed

Deze Levi's boxershorts zetten een nieuwe standaard. Ze passen als gegoten en laten je vrij bewegen, zonder ongemak. Of je nu een drukke werkdag hebt, sport, of gewoon relaxt, ze staan garant voor optimale ondersteuning. Daarbij zijn ze ook nog eens duurzaam: was na was blijven ze mooi. Precies wat je van Levi's verwacht.

Ongeëvenaarde Kwaliteit en Stijl

Laat je ondergoedlade herleven met deze Levi's heren boxershorts. Ze bieden je de ideale combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Voel je zelfverzekerd bij elke stap die je zet en geniet van het comfort dat je verdient. Niet voor niets kiezen mannen wereldwijd voor Levi's.

Zie het verschil in je dagelijkse routine. Bestel nu en trakteer jezelf op dat beetje extra luxe dat je dag compleet maakt. Laat Levi's je begeleiden bij elke beweging.

Model

Levi's ~ Heren Boxer Effen ~ 701222842

Samenstelling

95% katoen, 5% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »