Stance sokken

Stance wilde van de alledaagse sok een opwindende accessoire maken. Geem eenvoudige opgave zou je zeggen. Maar het merk slaagde er in met een creatief groepje ontwerpers en experts sokken te ontwerpen die er net zo goed uitzien als ze zijn. Door gebruik te maken van nieuwe technologieën zoals garens met zilverionen tegen bacteriën maakt Stance van sokken inderdaad meer dan een alledaags kledingstuk.

Wandel- en Sportsokken

In korte tijd hebben de sokken van het merk Stance de sportwereld veroverd met een combinatie van actie, outdoor en een eigentijdse stijl. Sokken van Stance zijn gemaakt om mee uit te blinken. De strakke designs zorgen voor een frisse uitstraling en de gebruikte technieken resulteren is sokken die van meerwaarde zijn voor alle sporters en hikers.

Skisokken

Erg populair zijn de ski sokken van Stance. Het zijn vrij dunne skisokken die door de speciale gedraaide vezels erg goed vocht afvoeren en net zo warm zijn dan dikkere sokken. Alle sokken van Stance zijn voorzien van eigentijdse kleuren en toffe patronen. Check de collectie van Stance voor een model dat bij jou past. Je besteld sokken van Stance makkelijk online bij sokkenzaak, de online sokkenspecialist.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »