gratis verzending vanaf 29,-   |   sociaal bewust verzonden

Go to account settings

Quarter sokken

Quarter sokken zitten qua lengte tussen crew en sneakersokken in. Ze zijn ideaal om te dragen in hogere schoenen met zomer- of sportkleding. Ze zijn in wandel- of werkschoenen amper zichtbaar en beschermen toch je voeten en enkels tegen blaren.

Quarter sokken bestellen

De lengte van de quarter sok houdt het midden tussen lage sneakersokken en hoge "normale" crew sokken. Het woord quarter verwijst hier ook naar: kwart hoge sokken. Ze bedekken je onderbeen tot net aan of over de enkel. Bij het dragen van iets hogere sport of wandelschoenen in de zomer of tijdens sporten wil je sokken die niet teveel boven de schoen uitkomen. Maar je wil ook zeker geen blaren op je enkel van schurende schoenen. Hiervoor zijn quarter sokken ideaal.

Quarter wandel- en sportsokken

Omdat quartersokken net de enkels bedekken kunnen hogere schoenen comfortabel gedragen worden. Veel wandelschoenen zijn bijvoorbeeld enkelhoog en quarter sokken zijn hierdoor erg populair onder wandelaars. Maar ook bij sommige sporten worden hogere sportschoenen gebruikt. Hiervoor heeft sokkenzaak een breed aanbod aan quarter wandel en sportsokken

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we spammen niet

Winkelwagen — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »