UphillSport Sokken

UphillSport maakt sokken die je, eenmaal aan, nooit meer uit wil doen. De sokken van dit Finse merk zijn van een heel hoge kwaliteit en horen thuis in het topsegment van de beenmode. Wij zijn onder de indruk van de sokken van UphillSport en dat zie je terug in de collectie; Je hebt bij sokkenzaak ruime keus aan sokken van dit Finse Kledingsmerk.

Sportsokken voor in de bergen

Vaak zegt de naam van een merk al iets over het product. Bij het Finse merk UphillSport is dat zeker het geval. De sokken zijn namelijk gemaakt om het klimaat van de bergen (Uphill) met zomerse hitte en winterse vrieskou te weerstaan. Je begrijpt dat goede kleding niet alleen comfortabel maar ook van levensbelang kan zijn in de Finse outdoor. UphillSport maakt daarom ook sokken waar je 100% op kan vertrouwen, hoe bar en boos het ook wordt.

Multi-layer thermosokken

Bij vrieskou is het warmer om meerdere dunne lagen kleding te dragen dan één hele dikke laag. UphillSport heeft dit met moderne technieken toegepast op sokken. Door meerder lagen textiel te combineren heeft UphillSport het zogenaamde Multi-layer innovatie ontwikkeld. En deze innovatie garandeert dat UphillSport sokken erg warm zijn maar ook opvallend dun. Zoek een paar uit die goed passen bij jouw sport of activiteiten en probeer het zelf!

Bamboe en Merino wollen sokken

Door lagen van verschillende materialen te combineren tot één sok worden de beste eigenschappen van elk materiaal als het ware samengesmolten. UphillSport gebruikt vaak een combi van het duurzame en zachte Bamboe met super kwaliteit merino scheerwol. De Merino isoleert ontzettend goed en de Bamboe voelt als een tweede huid aan en houdt je voeten droog en fris. Ideaal dus voor (outdoor) sporten maar ook voor dagelijks gebruik bij koud weer. Altijd genieten met het comfort van deze Finse supersokken!

Outdoor sport- en wandelsokken

UphillSport sokken zijn populair als outdoorsport- of wandelsokken. Er is zelf een tactical collectie speciaal voor defensie en politie ontwikkeld. Het Finse leger loopt letterlijk op UphillSport sokken. Ook de Nederlandse Mariniers dragen UphillSport sokken! Verder maakt UphillSport ontzettend goede skisokken. Maar het merk maakt ook mooie sokken die op een doordeweekse dag gedragen kunnen worden. Altijd handig om in je sokkenla te hebben, en geweldig om te dragen! En altijd online te bestellen bij sokkenzaak!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »