Sloffen kopen

Pantoffels of sloffen bestellen

Vaak worden pantoffels ook wel sloffen genoemd. Het zijn eigenlijk comfortabele, lichte schoenen die bedoeld zijn om binnenshuis te dragen; binnenschoenen. Omdat ze binnen gedragen worden hoeven ze niet bestand te zijn tegen de elementen. Bij een normale schoen is het wel prettig als deze bij nat weer niet meteen helemaal doorweekt. Aangezien regen en waterplassen als het goed is niet binnenshuis voorkomen zijn de meeste sloffen niet watervast of afstotend. 

Warme comfortabele sloffen

Omdat sloffen niet bestand hoeven te zijn tegen de elementen buiten kunnen ze gemaakt worden van erg comfortabele en zachte materialen zoals stof. Dit maakt sloffen erg comfortabel en licht om te dragen. Ook houden sloffen omdat ze vaak voorzien zijn van voering beter warmte vast dan bijvoorbeeld leren schoenen waardoor je binnenshuis niet snel koude voeten krijgt. Dit is helemaal prettig tijdens koudere winterdagen.

Binnenschoenen

Maar ook tijdens de rest van het jaar komen sloffen van pas. Want als je binnen toch iets aan je voeten wil dan kun je beter sloffen dragen dan je dagelijkse schoenen. Want nog een groot voordeel van sloffen is dat je huis netter blijft.

De schoenen waarmee je buiten hebt gelopen laat je bij de deur staan om vervolgens met schone sloffen binnen rond te lopen. Zo komt de viezigheid van buiten niet mee naar binnen. Ook hebben sloffen vaak een zachter en fijner profiel waardoor ze minder snel dan schoenen strepen of krassen op de vloer achterlaten.

Iets op je sloffen halen

Door het gebruik van zachte stoffen zijn sloffen comfortabel en warm maar ook erg flexibel. Dat heeft als voordeel dat je ze makkelijk aan en uit kunt trekken. Dat komt van pas als je snel even de deur uit moet, bijvoorbeeld om een boodschap te halen, en je sloffen verruilt voor je schoenen. En als je terug bent doe je ze net zo makkelijk weer aan. Bestel ze nu en je hebt ze morgen aan! Handig toch?

Instap pantoffels of huisslippers

Sommige modellen sloffen zijn zelfs helemaal makkelijk aan en uit te trekken; Instap sloffen zijn eigenlijk een soort gesloten slippers. Huisslippers zijn letterlijk gesloten slippers voor binnen. Sloffen die wel om de hele voet en de hiel sluiten worden ook vaak pantoffels genoemd. Tot slot zijn er ook pantoffels die zelfs een deel van de enkel en het onderbeen bedekken. Deze modellen zijn erg populair bij dames en kids. 

Bij sokkenzaak vind je naast verschillende modellen ook sloffen in verschillende kleuren en patronen. Zo hoef jij je niet het vuur uit de sloffen te lopen maar kun je makkelijk online sloffen shoppen voor het het hele gezin.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »