Wandelsokken bestellen

Bewegen is gezond! Naast fietsen is wandelen erg populair. Veel mensen hebben wel een paar wandelschoenen. Eigenlijk kunnen dan goede wandelsokken niet ontbreken. Door met het juiste type sokken op pad te gaan voorkom je blessures en zul je een stuk comfortabeler kunnen lopen.

Over het algemeen kenmerken onze wandelsokken zich omdat ze je voeten relatief koel en droog houden. Door zorgvuldige selectie zijn alle wandelsokken op deze pagina zeer geschikt om lange afstanden te wandelen. Zodat jij makkelijk en snel goede wandelsokken kunt uitkiezen en bestellen!

Wandelsokken voor droge frisse voeten

Als je een flink eind gaat wandelen dan zijn normale sokken veel minder geschikt dan sokken die speciaal voor wandelen of hiken ontwikkeld zijn. Wandelsokken zijn namelijk in staat om ook tijdens intensieve inspanning je voeten koel en droog te houden. En juist dat is erg belangrijk tijdens wandeltochten.

Door de inspanning en transpiratie kunnen de voeten vochtig en heet worden en dit kan tot blaarvorming leiden. In kwalitatief goede wandelsokken wordt het vocht gereguleerd door opname en verdamping en wordt de temperatuur in de schoenen constant gehouden. Dit voorkomt blaarvorming. Hierdoor zul je met wandelsokken niet alleen prettiger lopen maar vooral ook langer kunnen doorgaan.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »