Over ons

Meer weten over het team en de missie achter sokkenzaak? Hieronder delen we onze liefde voor sokken en vertellen wij wie wij zijn en wat wij belangrijk vinden bij sokkenzaak.

Sokkenzaak : Passie voor Goede Sokken

Sokken waarbij je alleen voor de merknaam betaald? Of goedkope sokken van grote retailers die eigenlijk niets doen voor je voeten en na 10 wasbeurten uit elkaar vallen? En met weinig er tussen in. Dat was in 2014 toen wij onze deuren opende het marktbeeld. Met nog weinig aanbieders op de markt die gespecialiseerd waren in sokken besloten twee broers uit het noorden sokkenzaak.nl op te richten.

Feit is dat sokken van alle kledingstukken altijd het meest vergeten artikel zijn geweest. Wij willen hier verandering in aanbrengen door mensen te wijzen op de voordelen die komen met het dragen van goede sokken. Wat heb je immers aan sokken die na een paar keer wassen al gaan slijten of lubberen. Drie speerpunten waar wij ons iedere dag sterk voor maken zijn: 

✓ Betere kwaliteit 
✓ Juiste pasvorm
✓ Goede service

We volgen alle trends binnen de beenmode en blijven geïnformeerd over alle ontwikkelingen binnen onze branche. Ons advies is betrouwbaar omdat we weten waar we het over hebben! Wij selecteren zelf al onze modellen en zetten we ons in om alle sokken ook echt zelf te testen.

Daarom kun je bij ons in veel gevallen terecht voor expert advies. Wij doen ons best om alle belangrijke of handige informatie op de site actueel te houden en je kunt hier ook terecht voor reviews en ervaringen van zowel onszelf en onze klanten.

En mis je iets dan kun je dat via de mail doorgeven en zullen wij het waar nodig toevoegen of aanpassen Gaat er iets niet goed met je order of ben je niet helemaal tevreden? In alle gevallen denken we graag met je mee. We hanteren voor onze sokken een niet goed geld terug garantie!

Wie zijn wij?

Het team van sokkenzaak.nl bestaat inmiddels uit een groep van fanatieke sokken liefhebbers. Ons enthousiasme voor sokken en het streven naar de perfecte service zijn onze drijfveren.

Omdat we vinden dat kwaliteit niet alleen scheelt in de portemonnee maar uiteindelijk ook de duurzaamste manier kiezen wij ervoor enkel sokken aan te bieden die van goede kwaliteit. Natuurlijk verdiepen wij ons in het productieprocess.

Het is voor ons belangrijk dat alle sokken op een verantwoorde manier en met respect voor mens en dier geproduceerd worden. Hiernaast staan wij ook in contact met verschillende podologen, therapeuten die patiënten helpen met klachten aan voet en teen. In dit samenwerkingsverband adviseren wij vaak welk type sokken verstandig zijn om te dragen bij diverse klachten.

Sokken zijn namelijk in combinatie met de juiste schoenen en een goede houding erg belangrijk voor de gezondheid. Door de brede kennis binnen het team van sokkenzaak zijn we in staat vrijwel alle vragen te beantwoorden en je van uitgebreide informatie te voorzien. Mocht je toch nog vragen hebben dan stel ze gerust via de email. Wij beantwoorden ze graag.

Verzonden met een sociaal tintje

Als bedrijf doen wij ook ons best om het over een andere boeg te gooien dan de meeste webshops. Zo wordt iedere bestelling via onze webshop verwerkt door of in samenwerking met een team van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Door ze een plek te bieden waar ze zowel qua werk- alsook persoonlijk kunnen groeien; helpen we mee aan het verbeteren hun toekomst.Zo helpt iedere bestelling bij ons; iemand bij ons in het magazijn aan een nieuwe taak voor de dag! Onze sokken worden met veel passie en liefde ingepakt en verzonden.

Pers of nieuwe partner?

Wij werken in Nederland al veel samen met podologen en enkele sportverenigingen. We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en bespreken de mogelijkheden graag met je face to face.

Stuur ons een e-mail met een korte en bondige introductie naar [email protected] of bel ons. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »