gratis verzending vanaf 29,-   |   sociaal bewust verzonden

Go to account settings

Normale sokken

Normale sokken worden ook wel crew sokken genoemd. Van dit meest gedragen type sokken is het altijd handig er voldoende in je sokkenlade te hebben. Normale sokken hebben wij in alle soorten en maten. Stuk voor stuk van niet normaal goede kwaliteit.

Normale crew sokken bestellen

Crew (of normale) sokken hebben een lengte variërend van net tot ruim over de enkel. Een groot deel van jouw sokkenlade is ongetwijfeld gevuld met crew sokken. Bij sokkenzaak is dit niet anders. Verreweg de meeste sokken uit ons assortiment zijn crew sokken.

Onze crew sokken zijn verre van saai! Ze komen in allerlei kleuren en maten. Om mee te werken, wandelen en sporten. Of thuis te relaxen. Eén ding hebben alle crew sokken van sokkenzaak gemeen: Ze zijn van ontzettend goede kwaliteit!

Sportsokken of wandelsokken?

Welk type crew sokken jij nodig hebt hangt natuurlijk af van wat je ermee gaat doen. Zo vind je afhankelijk van activiteit verschillende types normale sokken verdeeld in categorieën. Sportsokken, wandelsokken, huissokken, skisokken of werksokken. En niet te vergeten; onder fashion vind je nette sokken en sokken met kleuren of patronen.

FALKE, SOGA of UphillSport sokken

Bij sokkenzaak heb je keuze uit een ruim assortiment aan normale sokken van de beste merken zoals FALKE, Soga en UphillSport. In totaal kun jij hier shoppen uit meer dan 40 merken! Welk type sokken je ook besteld; bij sokkenzaak kies je altijd voor kwaliteit!

 

 

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we spammen niet

Winkelwagen — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »