gratis verzending vanaf 29,-   |   sociaal bewust verzonden

Go to account settings

Heren quarter sokken

Quarter sokken zijn halfhoge sokken die net de enkel bedekken. Bij het dragen van hogere sport- of wandelschoenen voorkomen ze blaarvorming door wrijving op de enkels. Zo kunnen hogere schoenen comfortabel gedragen worden zonder storende zichtbare sokken.

Quarter sokken bestellen

Quarter sokken zitten qua lengte in tussen sneakersokken en hoge "normale" crew sokken. Het zijn dus eigenlijk kwart hoge sokken. Als iets hogere schoenen gedragen worden met blote benen dan zijn quarter sokken onmisbaar. Ze zijn dan niet meer zichtbaar en doordat ze de enkels bedekken kunnen de schoenen niet direct tegen de huid schuren en blaren op de enkels veroorzaken.

Quarter wandel- en sportsokken

Onder wandelaars zijn quarter sokken erg populair. Veel wandelschoenen zijn immer hoger en hierdoor zijn sneakersokken te kort. Quarter wandelsokken bieden het comfort van goede wandelsokken zonder te veel op te vallen onder korte kleding. Ook bij verschillende sporten worden hogere schoenen gedragen. Hiervoor kunnen speciale quarter sportschoenen besteld worden. Bij sokkenzaak shop je de beste quarter sokken altijd voor een scherpe prijs.

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we spammen niet

Winkelwagen — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »