gratis verzending vanaf 29,-   |   sociaal bewust verzonden

Go to account settings

Alfredo Gonzales

Alfredo Gonzales Sokken

Alfredo Gonzales is een mexicaan, een lifestyle en een sokkenmerk. De oprichter van het merk, Alfredo Gonzales is een beetje een mysterie. Een arme mexicaanse migrant die in een sokkenfabriek werkt en besluit zelf sokken te gaan stylen. Sokken die wereldberoemd worden. De sokken van Alfredo Gonzales zijn net als hemzelf, geliefd, creatief en onverwacht. Alfredo Gonzales staat voor kwaliteit, stijl en authenticiteit.

Gekleurde happy sokken

Waar andere merken nu groot mee worden is wat Alfredo Gonzales altijd al gedaan heeft; Vrolijke sokken maken die zich onderscheiden door opvallende kleuren en patronen. Sokken waar je happy van wordt, gemaakt om gezien te worden! Voeg wat fantasie toe aan je outfit en kies een matching kleur en patroon uit. We beloven dat je nieuwe Alfredo Gonzales sokken nooit meer de bomen van je sokkenla halen!

Katoenen fashion sokken

Alfredo Gonzales sokken zijn gemaakt om op te vallen maar ook om erg lang mee te gaan. Door de hoge kwaliteit katoen slijten de sokken niet snel. Door een naadloze finish zul je geen last hebben van een irriterende teennaad. De patronen zijn dicht geweven en hierdoor zijn de designs gedetailleerd en de sokken steviger. Bij sokkenzaak heb je keuze uit veel populaire sokken van Alfredo Gonzales, van tropische palmbomen tot aan trendy picasso sokken.

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we spammen niet

Winkelwagen — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »