Apollo Thermo Pantoffels met Anti-Slip

14,99
Ontdek de ultieme combinatie van warmte en comfort met onze Thermo Pantoffels! Deze unieke slofsokken zijn ontworpen om jouw voeten heerlijk warm te houden tijdens de koudste dagen. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Apollo
Artikelnummer:
10655615
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Geavanceerd Ontwerp voor Dagelijks Gebruik

Deze unisex slofsokken, uitgevoerd in stijlvolle unikleuren, beloven niet alleen warmte maar ook een uitzonderlijk comfort. Het gebreide ontwerp zorgt voor een thuisgevoel, terwijl de zachte binnenzool je het gevoel geeft dat je op wolken loopt. Maar dat is niet alles; de stevige buitenzool met functioneel antislip profiel garandeert veilige stappen op elke ondergrond.

Comfort en Stijl Hand in Hand

De brede omslag aan de boord van deze slofsokken verhoogt het draagcomfort aanzienlijk. Of je nu een rustige avond thuis doorbrengt of snel de hond uit moet laten, deze slofsokken zijn je ideale metgezel. Met hun perfecte pasvorm voelen ze aan als een tweede huid.

Een Must-Have voor de Koudere Dagen

De herenversie van deze Thermo Pantoffels komt in een knusse kabelstructuur, gevoerd met zacht en warm fleece. Dit houdt je voeten niet alleen warm maar biedt ook een luxueuze textuur. De onderzijde is voorzien van antislip, wat extra grip biedt tijdens het lopen - essentieel voor thuiscomfort.

Apollo Homewear staat voor kwaliteit en comfort. Met deze Thermo Pantoffels ervaar je het echte "Good to be home" gevoel. Ze zijn meer dan zomaar slofsokken; het zijn jouw dagelijkse basics voor thuiscomfort en warmte. Kies voor Apollo en stap in de wereld van huiselijke luxe!

Model

Apollo ~ Men Home Socks With Fur 1P ~ 121748007

Samenstelling

outside 100% acryl, inside 100% polyester

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »