Basset Hairy Thermo Huissloffen

8,95
Verwen je voeten met ongeëvenaard comfort en stijl met onze Chenille Huissloffen! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Basset
Artikelnummer:
10657401
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Zacht en Luxueus Comfort

Onze Huissloffen Chenille Hairy High Cuff zijn het toppunt van comfort. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardig chenille-materiaal, bekend om zijn ongeëvenaarde zachtheid en donzige textuur. Elke stap voelt als lopen op wolken, waardoor deze sloffen onmisbaar zijn in je dagelijkse routine. Zodra je voeten de weelderige zachtheid ervaren, wil je niets anders meer aan je voeten!

Warmte en Stijl Hand in Hand

Wat deze sloffen onderscheidt, is hun unieke hoge cuff ontwerp. Dit zorgt niet alleen voor extra warmte rond je enkels maar geeft de sloffen ook een trendy en stijlvolle uitstraling. Ze combineren functionaliteit en mode, waardoor ze ideaal zijn voor zowel een relaxte avond thuis als een stijlvolle toevoeging aan je lounge-outfit.

Het Ultieme Cadeau

Op zoek naar een attent cadeau of een verwenmoment voor jezelf? De Huissloffen Chenille Hairy High Cuff zijn een uitstekende keuze. Ze zijn meer dan alleen sloffen; ze zijn een belofte van warmte, comfort, en stijl. Geef je voeten de liefde die ze verdienen en bestel jouw paar vandaag nog bij sokkenzaak.nl. Beleef een winter als nooit tevoren met deze prachtige sloffen.

Bestel Nu voor Exclusief Comfort

Wacht niet langer en haal deze must-have huissloffen in huis. Ideaal voor die koude winteravonden of als een stijlvolle aanvulling op je thuisgarderobe. Bestel nu bij sokkenzaak en stap in een wereld van luxueus comfort en tijdloze stijl.

Model

Basset ~ Homeshoe Chenille Hairy ~ 15042

Samenstelling

100% polyester inside outside 70% polyester 30% nylon

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »