Apollo Heren Wollen Huissokken

8,99
Vier het thuisleven extra goed met deze heerlijk warme huissokken voor heren in verschillende kleuren. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Apollo
Artikelnummer:
10655801
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Stijl en Functionaliteit

Deze huissokken hebben een natuurlijke uitstraling, dankzij de mooie mouliner basiskleuren. Ze passen perfect bij elke huiselijke sfeer en geven je een gevoel van comfort en warmte. De dikte van de sokken biedt niet alleen comfort, maar ook een duurzame bescherming voor je voeten.

Antislip voor Veiligheid

Een uniek kenmerk van de Apollo huissokken is het antislip profiel op de voetzolen. Dit profiel biedt uitstekende grip, zelfs op de gladste vloeren. Hierdoor kun je vrij en veilig bewegen in huis, zonder angst voor uitglijden of vallen.

Perfecte Pasvorm

Comfort staat centraal bij deze sokken. De perfecte pasvorm zorgt ervoor dat ze altijd comfortabel zitten, zonder te knellen of af te zakken. Dit maakt ze ideaal voor langdurig gebruik, zelfs op de meest ontspannen dagen thuis.

Apollo: Synoniem voor Kwaliteit

Apollo staat bekend om zijn hoogwaardige basics en deze huissokken zijn daar geen uitzondering op. Ze vertegenwoordigen een combinatie van stijl, comfort en functionaliteit, wat ze tot een must-have maakt in elke herengarderobe.

Bestel Nu!

Wacht niet langer en verwen je voeten met de warmte en het comfort van de Apollo heren huissokken. Bestel nu en ervaar zelf het verschil dat kwaliteit kan maken!

Model

Apollo ~ Heren Wollen Huissokken ~ 124355001

Samenstelling

45% merino wol, 25% polyamide, 17% acryl, 10% polyester, 3% andere materialen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »