Basset Chenille Kabel Huissloffen

8,95
Ontdek het ultieme voetcomfort met onze heerlijk zachte huissokken! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Basset
Artikelnummer:
10657501
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Knuffelzachte Huissokken

Onze huissokken zijn niet zomaar sokken; ze zijn een knuffel voor je voeten! Stel je voor: na een lange, drukke dag kom je thuis en glijdt in deze wonderbaarlijk zachte sloffen. Ze zijn gemaakt van de fijnste materialen, speciaal ontworpen om je voeten te omhullen in pure zachtheid. Elke stap voelt als een warme omhelzing, een ware traktatie voor je vermoeide voeten.

Luxe en Comfort

Waarom zijn onze huissokken zo bijzonder? Het antwoord is simpel: de kwaliteit van de materialen. Wij gebruiken alleen hypoallergene stoffen van topkwaliteit. Ze houden je voeten niet alleen warm, maar laten ze ook ademen. Zo geniet je van warme voeten zonder het risico op zweten of ongemak. Perfect voor een avondje op de bank met een boek of je favoriete serie.

Veilig en Stijlvol Thuis

Veiligheid staat voorop, ook thuis. Onze huissokken zijn uitgerust met antislipzolen. Zo verklein je de kans op uitglijden en kun je onbezorgd door het huis bewegen. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Verwen jezelf of geef ze cadeau aan iemand die wel wat extra comfort kan gebruiken!

Model

Basset ~ Homeslof Chenille Kabel ~ 15043

Samenstelling

100% polyester

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »