Basset Naadloze Katoenen Herensokken

3,95
Katoenen heren sokken zonder voelbare naad , mooie kwaliteit voor een scherpe prijs Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Basset
Artikelnummer:
10050707
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Mooie Naadloze Sokken

Deze sokken van Basset voelen zacht aan en zorgen voor een mooi afgeklede look in nette schoenen. Lekker zacht en gemaakt van katoen. Alle Basset sokken zijn voorzien van een maat aanduiding onderaan de voet. De sokken zijn vrij van irriterende naden waardoor je ze met plezier zult dragen.

Basis herensokken

De herensokken van Basset zijn echte basis sokken die je 365 dagen in het jaar kunt dragen. De fijne pasvorm, naadloze afwerking en niet knellende comfort boord zorgen voor een hoog draagcomfort. De sokken zijn dun, netjes afgewerkt en van hoge kwaliteit. Dankzij de verschillende kleuren zijn de sokken goed te combineren met vrijwel elke outfit.

Katoenen sokken

De Basset herensokken zijn gemaakt van zacht katoen. Dankzij het katoen zijn de sokken slijtvast en verkleuren ze niet snel. Ook houdt katoen de voeten goed droog en fris. Zo heb je een paar sokken in huis die je elke dag met plezier zult dragen.

Samenstelling

75% katoen, 20% polyamide, 5% elastaan

Model

Basset Katoenen herensokken 6532

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »