CADA sokken

CADA is een nieuw en fris merk, opgericht en gevestigd in Nederland. Het merk ontstond uit de irritaties van een sneaker liefhebber; afzakkende sneakersokken. Na de zoveelste keer de sneakersokken te hebben opgetrokken besloten de jongens van CADA dat het zo niet langer kon. Hun missie; een sneakersok die ECHT niet meer afzakt.

Anti-afzakken Sneakersokken

Het resultaat van deze missie is er één om trots op te zijn. CADA sokken. En hun geheim; Fixed grip. Door de Fixed grip technologie zakken de sokken echt niet af. Revolutionair in sokkenwereld, maar met alleen dat waren ze bij CADA niet tevreden. Ze maakten de ultieme sneakersokken. CADA sokken met fixed grip shop je natuurlijk bij sokkenzaak!

Ultieme sneakersokken

CADA is het Spaanse woord voor ‘elke’ zoals bijvoorbeeld in CADA dia (elke dag). Dit past bij het merk omdat je nu elke dag opnieuw sneakersokken die niet afzakken kunt ervaren. Maar naast de Fixed grip technologie die afzakken voorkomt gingen ze bij CADA door voor de ultieme sneakersok.

De sokken werden geheel naadloos, antibacterieel en vochtafdrijvend door weer een nieuwe technologie; Moisture wicking. Als klap op de vuurpijl ook nog duurzaam geproduceerd volgende de hoogste standaard; "made in green".

De ultieme CADA sneakersok bestel je bij sokkenzaak!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »