Als je EnFuse nog niet kent dan wordt het tijd een paar sokken van dit merk te proberen. Het nederlandse merk Enfuse timmert hard aan de weg en maakt veel indruk met de eerste modellen.

Enfuse sokken zijn gericht verrijkt met met garens die je voeten doelgericht ondersteunen en verzorgen. EnFuse sokken zijn verkrijgbaar bij sokkenzaak en een echte aanrader voor wie topkwaliteit sokken waardeert.

EnFuse wandelsokken

De Walk wandelsokken van EnFuse is het eerste model van dit nieuwe frisse merk. Bijzonder aan deze wandelsokken is dat ze erg comfortabel zijn bij zowel warm als koud weer. Uniek aan het Walk model van EnFuse is het gebruik van eucalyptus viscose stof. Deze stof zorgt voor verhoogde hygiëne en is bovendien heerlijk zacht.

Door dit te combineren krijgen deze sokken wel hele goede ventilerende en ook thermische eigenschappen. Deze populaire wandelsok is beschikbaar in twee kleuren en is één van onze best lopende wandelsokken.

Nederlandse sokken

De jongens van EnFuse komen uit Nederland en doen het met de aanpak van hun sokken over de hele breedte net even wat anders. Zo zijn de sokken van EnFuse verrijkt met garens die doelgericht je voeten op één of andere manier ondersteunen en verzorgen.

Door hierop geen concessies te doen voor kwaliteit eindigen de sokken in een iets hogere prijsklasse. Maar daar krijg je dan ook extra goede kwaliteit voor terug! Op en top Nederlandse nuchterheid is het motto van dit nieuwe Nederlandse merk!

Hoge kwaliteit sokken

De sokken van EnFuse worden zorgvuldig geproduceerd in Italië. Zo ben je verzekerd van Europese kwaliteit zonder sweatshop achtige misstanden. Ook de gebruikte materialen zijn van topkwaliteit en waar mogelijk duurzaam geproduceerd.

Zo is al het gebruikte merino wol gegarandeerd diervriendelijk verkregen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »