Soxs sokken

Er zit een verhaal achter dit Nederlandse sokkenmerk. Aan het einde van het verhaal worden de lievelings sokken ooit gebreid door oma omgetoverd tot moderne dames sokken. En de sokken van Soxs hebben nog steeds die geitenwollen sokken look. Heerlijk warm, comfortabel en zacht! Gebreide sokken in een modern jasje met trendy look. Shop Soxs sokken gewoon bij sokkenzaak, de online sokkenspecialist.

Hand gebreide wollen sokken

Wie heeft er niet een paar hand gebreide sokken die je ooit gekregen hebt als kind? Van die sokken die na eindeloos wassen nog steeds prima te dragen zijn. Maar vaak worden ze niet meer gedragen omdat ze er nu te suf uitzien. Ze zijn nog functioneel maar niet meer hip. En dat is best jammer. Kwaliteit mag namelijk gezien worden. Maar om die oude sokken nu aan te trekken naar je werk? Beter niet.

Hippe wollen sokken

Soxs brengt daar verandering in en stopte die hand gebreide kwaliteit in een modern jasje! Door de gebreide sokken van Oma als basis te gebruiken ontwikkelde Soxs wollen sokken die helemaal in de 21ste eeuw passen, maar die nog steeds dezelfde kwaliteit hebben dan de gebreide sokken van je grootmoeder. Je bestelt Soxs eenvoudig bij sokkenzaak!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »