XQ Footwear is een Nederlands bedrijf op de schoen en modeaccessoires markt. Fun meets Comfort is de slogan van XQ footwear en dit sluit helemaal aan bij onze manier van ondernemen. Wij bieden XQ Footwear aan omdat de producten comfortabel zijn, van goede kwaliteit en altijd een stijlvol design of vrolijke prints hebben.

Zomerse slippers

Opgericht in 2010 is het een jong bedrijf waar gedreven stylisten dagelijks nieuwe producten ontwerpen voor duizenden consumenten in Europa.De collectie van XQ Footwear varieert van klompen voor in de tuin tot regenlaarzen en hippe Flip Flops slippers. Typerend voor XQ is dat de collectie altijd up to date is en aansluit bij de laatste modetrends.

Verantwoorde footwear

Door te werken met moderne technieken en de nieuwste materialen zijn alle producten van XQ Footwear zo duurzaam mogelijk geproduceerd. XQ Footwear is lid van de BSCI | Amfori  en is toegewijd aan het controleren van leveranciers op het sociaal verantwoord ondernemen volgens de tien basisprincipes voor een veilige verantwoorde werkomgeving. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »