Falke Berlin Sensitive Sokken Dames

19,95
Stap in de wereld van ultiem voetcomfort en ethische elegantie met onze FALKE Sensitive Berlin damesokken. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
FALKE
Artikelnummer:
10286504
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Ervaar Topcomfort met FALKE Sensitive Berlin Damesokken

Welkom in de wereld van de FALKE Sensitive Berlin damesokken. Hier staat zachtheid voorop. Last van gevoelige voeten? Deze sokken zijn jouw helden. Geen knellende randen meer. Geen nare drukpunten. Gewoon pure verwennerij, van tenen tot hiel.

Voor jou geen standaardsokken. Nee, de FALKE Sensitive Berlin sok is uniek. Jouw rechtervoet krijgt een sok voor de rechtervoet. En je linkervoet? Precies, een sok voor de linkervoet. Perfectie tot in detail. Geen vouwen, geen zorgen. Je voeten zijn je dankbaar voor deze pasvorm.

Kies je voor deze sokken, dan kies je voor kwaliteit. Zachte merinowol, ja. Katoen dat lief is voor je huid, ook ja. Samen houden ze je voeten blij en gezond. En het milieu? Dat houden we ook blij. Diervriendelijke wol en duurzaam geoogste katoen, dat is ons verhaal.

We zijn trots op onze WE CARE belofte. Dit betekent mode die verder kijkt. Traceerbare materialen, respect voor natuur en mens. De sokken van FALKE, met kuitlengte voor alledaags gemak, zijn versterkt voor extra lang plezier. Het bijna naadloze design en de losse boord verzekeren comfort, de hele dag door.

Artikel 47476 is nieuw en verbeterd. Stap voor stap naar een groenere toekomst. De FALKE Sensitive Berlin damesokken zijn niet zomaar sokken. Ze zijn een statement van comfort en bewuste keuzes.

Doe mee aan de beweging voor een comfortabel en verantwoord leven. Geef je voeten het beste van het beste. Probeer de FALKE Sensitive Berlin. Voel het verschil. Maak het verschil.

Laat je voeten de weg wijzen naar een verantwoorde en comfortabele toekomst. Kies voor het nieuwe gezicht van luxe - FALKE Sensitive Berlin.

Benieuwd naar ongekend sokkencomfort? Ontdek de FALKE Sensitive Berlin damesokken. Gun jezelf het comfort dat je verdient.

Model

Falke ~ Sensitive Berlin Dames Sokken ~ 46226

Samenstelling

60% merino wol, 20% katoen, 19% polyamide, 1% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »