FALKE Dames Cuddle Pad met Anti-slip

23,95
Verlang je naar het ultieme voetcomfort? Zoek niet verder! Onze dames sokken met een lichte, verwarmende Merino-mengeling zorgen ervoor dat je voeten zich in een cocon van warmte bevinden. Denk maar aan een zachte omhelzing voor je voeten! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
FALKE
Artikelnummer:
10286003
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Verwen Je Voeten Met Onze Luxueuze Dames Sokken

Deze sokken hebben het allemaal. Het huidvriendelijke katoen is een droom voor je voeten, terwijl de zachte badstof aan de binnenzijde zorgt voor een extra zacht en aangenaam gevoel. Stel je voor: een dag vol ontspanning en welzijn, begint bij je voeten.

Voeg Wat Grip Toe Aan Je Stap

Zeg vaarwel tegen het glibberen op gladde vloeren! De sokken zijn uitgerust met noppen op de zool voor extra grip. Ideaal voor een dagje thuis wellness of een avondje op de bank.

Ongeëvenaarde Pasvorm en Elastische Comfort

De elastische zone bij de enkel en de perfecte FALKE-pasvorm zorgen voor een verbeterde pasvorm die je voeten perfect omsluit. Het omslagboordje draagt bij aan het totale comfort. Kortom, je voeten verdienen deze verwennerij.

Klimaat- en Vochtbeheersing

Met onze dames sokken ben je altijd een stap voor op het weer. Het verwarmende effect beschermt tegen de kou, terwijl het vochtregulerende materiaal zorgt voor een droog en comfortabel gevoel. En alsof dat nog niet genoeg is, blijven je voeten altijd fris dankzij de luchtdoorlatende materiaalmix.

Gun jezelf het ultieme voetcomfort dat je verdient. Probeer ze vandaag nog!

Model

Falke ~ Cuddle Pad Huissokken W ~ 47540

Samenstelling

56% katoen, 28% scheerwol, 14% polyamide, 2% acryl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »