Starry Night Herensokken van Gogh

9,73
Zeg nou zelf, wie wil er niet rondlopen met een meesterwerk aan zijn voeten? Deze Van Gogh Starry Night sokken zijn niet alleen een fashion statement, maar ook een knipoog naar de kunstgeschiedenis. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Marcmarcs
Artikelnummer:
10067501
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Maak een statement met de Van Gogh Starry Night sokken!

Hé, mooie sokken zijn geweldig, maar wat als ze ook nog eens super comfortabel zijn? Met deze sokken krijg je het beste van twee werelden. Ze zijn namelijk gemaakt van zachte materialen die je voeten als een wolk omhullen. Tel daar de naadloze constructie bij op en je weet dat blaren tot het verleden behoren. Heerlijk toch?

De betrouwbaarheid van Marcmarcs

Marcmarcs? Ja, dat klinkt als muziek in de oren als je kwaliteit op prijs stelt. Deze gasten weten echt waar ze mee bezig zijn. Decennia aan ervaring en samenwerking met top ambachtslieden garanderen dat je sokken niet alleen mooi maar ook duurzaam zijn. Dat is wat we noemen: betaalbare luxe.

Stijlvol, maar niet te serieus

Of je nou een kunstliefhebber bent of gewoon een fashionista (of beide), deze sokken passen bij elke gelegenheid. Zakelijke meeting? Check. Eerste date? Dubbel check. Lekker bankhangen? Triple check! Ze zijn niet alleen stijlvol, maar voegen ook een vleugje humor toe aan je outfit. Want wie wordt er nou niet vrolijk van een schilderij aan zijn voeten?

Waar wacht je nog op?

Zo, nu weet je alles wat je moet weten. Het enige wat nog mist, zijn deze prachtige sokken in jouw sokkenlade. Dus waar wacht je nog op? Voeg wat kunst en comfort toe aan je dagelijkse leven. Bestel je Van Gogh Starry Night sokken nu en loop morgen al op een wolkje!

Samenstelling

40% katoen, 57% polyamide, 3% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »