Oxyburn Lage Dry-Tech Sportsokken 1250

12,95
Sneldrogende sportsokken met compressie, 100% gemaakt in Italië Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Oxyburn
Artikelnummer:
10330311
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Superieure Sportsokken

Ontworpen om in te hardlopen, van gemakkelijke asfaltroutes tot uitdagende terreinwegen. Zeer goed ademende sokken met een goede balans tussen compressie en comfort. Deze sokken zijn gemaakt met de extra ademende DryTechFlow technologie, die zweetuitstoot en warmteafvoer sneller en effectiever maakt zodat je voeten droog en koel blijven.

Het voetbed met koolstofvezel erin verhoogt de grip op het ondersteunende oppervlak en voorkomt dat het lichaam negatieve elektrostatische ladingen absorbeert, hierdoor worden spiersamentrekkingen en krampen verminderd. Ook perfect om de hele dag te dragen.

Sportsokken met Lichte Compressie

Lichte verdeelde compressie dankzij de structuur met een afnemende druk op de ledematen van het lichaam richting het hart. Op deze manier worden vermoeidheid en een zwaar gevoel verlicht; en wordt de doorbloeding verbeterd waardoor zwelling en tintelingen worden vermindert.

De lichte compressie zorgt ervoor dat trillingen in je spieren worden vermindert. Ook de spiergroepen die niet per sé worden gebruikt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »