Oxyburn Compressie Tennis Sokken met Dry-Tech

19,95
Sport en tennissokken met speciale inserts en lichte compressie voor maximale performance in elke wedstijd! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Oxyburn
Artikelnummer:
10330801
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Sneldrogende Tennis Sokken

Heerlijke tennissokken al zeggen we het zelf. De sokken zijn ontworpen om in te tennissen of andere racketsporten voor zowel training als wedstrijden en geschikt voor alle niveaus. De inserts met verschillende diktes in het extra compacte compressie breisel voeren een goede demping, inperking en ondersteuning voor je spieren. Deze sokken verhogen de controle en grip van je voeten tijdens het continue maken van stops wat je bij tennis veel doet. Het lichte gewicht en de goede temperatuur regulatie van Dryarn® garandeert de juiste mix van compressie, comfort en ademend vermogen.

Tennis sokken met Lichte Compressie

Lichte verdeelde compressie dankzij de structuur met een afnemende druk op de ledematen van het lichaam richting het hart. Op deze manier worden vermoeidheid en een zwaar gevoel verlicht; en wordt de doorbloeding verbeterd waardoor zwelling en tintelingen worden vermindert. De lichte compressie zorgt ervoor dat trillingen in je spieren worden vermindert.

Samenstelling

70% polypropyleen, 28% nylon, 2% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »