Puma Heren Sportsokken 3-Pack

6,95
Stap in de wereld van dagelijks comfort met de Puma Herensokken 3-Pack, waar stijl en functionaliteit elkaar ontmoeten. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Puma
Artikelnummer:
11200501
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Puma Sokken 3-Pack: Een Synoniem voor Comfort en Stijl

Ervaar het summum van comfort en een snufje stijl met de Puma Halfhoge Tennis Sokken, verpakt in een handige set van drie. Deze sokken zijn vervaardigd uit premium katoen dat je voeten een zachte landing biedt, keer op keer. De badstofzool voegt een extra laagje comfort toe, terwijl de halfhoge boord ervoor zorgt dat de sokken op hun plek blijven, ongeacht de intensiteit van je bewegingen.

Met het iconische Puma logo subtiel weergegeven, zijn deze enkelsokken niet alleen functioneel maar ook modieus. Ze belichamen een robuuste constructie die garant staat voor duurzaamheid, zelfs na talloze wasbeurten. De Puma Short Crew lijn, waar deze sokken deel van uitmaken, is al jaren een vertrouwd begrip voor velen en blijft een onwrikbaar onderdeel van Puma's uitgebreide assortiment.

Bij Sokkenzaak vind je een breed scala aan Puma sokken, waaronder deze prachtige set van drie halfhoge katoenen sokken met badstofzool. Of je nu op het tennisveld staat of door de stad flaneert, deze sokken zijn je trouwe metgezellen.

De Perfecte Mix van Functionaliteit en Trendy Ontwerp

De Short Crew 3-Pack is niet alleen een uitstekende keuze voor de sportieve heer, maar het is ook een trendy toevoeging aan je sokkenlade. Elk paar in dit 3-pack komt in een effen kleur, wat een vleugje eenvoud en elegantie toevoegt aan je outfit. De sokken zijn ontworpen voor een breed scala aan activiteiten, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor zowel sport als casual gelegenheden.

De bovenzijde van de sokken is voorzien van een verfijnd ribpatroon, wat niet alleen bijdraagt aan de esthetiek, maar ook zorgt voor een perfecte pasvorm. Het bekende Puma logo is op een stijlvolle manier verwerkt in de sokken, wat een subtiele hint geeft naar je goede smaak in kwaliteitsmerken.

Model

Puma ~ Heren Sokken Crew 3-Pack ~ 7313

Samenstelling

74% katoen, 21% polyester, 3% polyamide, 2% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »