STAPP sokken

Het Nederlandse merk STAPP is bekend vanwege de hoge kwaliteit. Zoals de naam al verraad zijn de sokken van dit merk gemaakt om meters mee te maken. Met unieke garens heeft STAPP een eigen sokkenlijn op de markt gebracht. Door deze garens zijn de sokken wel twintig keer sterker dan gewone sokken! Ideaal als wandelsokken om mee te hiken of als werksokken.

Boston wandel- en werksokken

Met name de Boston serie van STAPP is erg populair. Voor verschillende activiteiten zijn er speciale sokken gemaakt. Comfortabele en stevige werk- en wandelsokken waarmee je ook bij flinke inspanning nog frisse en droge voeten hebt.

Elk type sok is te herkennen aan de gebruikte kleur. Zo staat de RED serie voor de allersterkste sokken van STAPP. De Boston RED sokken zijn daarom perfect voor intensief gebruik. Maar ook als je niet van plan bent een lange wandeling of tocht te maken zijn de sokken van STAPP een absolute aanrader. Je bestelt makkelijk alle STAPP sokken, ook de Boston, hier bij sokkenzaak.

Extra sterke wandelsokken

STAPP sokken zijn stevig omdat ze bedoeld zijn voor intensief en dagelijks gebruik. Doordat STAPP sokken van een ijzersterke kwaliteit zijn slijten ze veel minder dan gewone katoenen of wollen sokken. Hierdoor gaan de sokken ook na vaak dragen en wassen lang mee

STAPP produceert met techniek en ervaring oerdegelijke sokken die niet kunnen ontbreken in de dagelijkse werk-, wandel- en sportuitrusting. Kies het model dat het beste bij jouw past en ervaar het verschil zelf.

Duurzame sterke sokken

Sokken die lang meegaan en niet snel slijten zijn natuurlijk belangrijk voor een duurzame aankoop, maar ook het milieu is hiermee geholpen. STAPP heeft naast het gebruik van sterke garens ook verschillende andere initiatieven die bijdragen aan het verminderen van afval. Door steeds meer hoogwaardig gerecycled materiaal te gebruiken is STAPP erg goed op weg!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »