HEAD Multicolor Sneakersokken Unisex 3-Pack

4,99
Ontdek het ultieme comfort en stijl met de HEAD Multicolor Sneakersokken - de perfecte metgezel voor sportieve avonturen! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
HEAD
Artikelnummer:
11100702
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Comfortabele en Sportieve HEAD Multicolor Sneakersokken

Ben je op zoek naar sneakersokken die zowel comfortabel als stijlvol zijn? Dan zijn de HEAD Multicolor Sneakersokken precies wat je nodig hebt! Met hun sportieve uitstraling en hoogwaardige eigenschappen zorgen deze sokken voor een geweldige ervaring tijdens het dragen.

Optimaal draagcomfort

Met de terry zool van deze sokken geniet je van een ongeëvenaard draagcomfort. De zool dempt je stappen, waardoor je voeten minder belast worden tijdens het sporten of wandelen. Bovendien zijn de sokken voorzien van platte teennaden, wat irritaties met de huid voorkomt en je het ultieme comfort geeft.

Ademend en ondersteunend

De HEAD Multicolor Sneakersokken zijn ontworpen met ventilatie in gedachten. Hierdoor blijven je voeten fris en droog, zelfs tijdens intensieve activiteiten. Daarnaast bieden de sokken een uitstekende ondersteuning, waardoor je voeten de juiste stabiliteit krijgen die ze nodig hebben.

Perfecte pasvorm en duurzaamheid

Dankzij de pasvorm van deze sokken blijven ze perfect op hun plek zitten, ongeacht je bewegingen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over afzakkende sokken tijdens je workouts of dagelijkse avonturen. Bovendien zijn ze gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor ze een zachte touch en comfort bieden. De perfect gevormde hiel en platte teennaad dragen bij aan het algehele comfort en duurzaamheid van de sokken.

Met de HEAD Multicolor Sneakersokken ervaar je de perfecte combinatie van comfort, stijl en functionaliteit. Bestel vandaag nog een 3-pack van deze geweldige sokken en geef je voeten de verzorging die ze verdienen!

Model

HEAD Sneaker 3p Unisex 761010001

Samenstelling

73% Katoen, 21% Polyamide, 2% Polyamide, 2% Elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »