LEVIS Classic Sportsokken Gestreept 2-Pack

9,99
Ontdek het ultieme comfort en duurzaamheid met een vleugje stijl in elke stap, met de LEVIS Classic Sportsokken Gestreept 2-Pack! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Levi's
Artikelnummer:
11000401

Informatie

Beleef de Levi's Comfort!

Stel je voor: je voeten omhuld in de zachte stofmix van de LEVIS Classic Sportsokken Gestreept 2-Pack. Gemaakt van kwaliteitskatoen, zijn deze sokken een genot om te dragen. En dat is nog maar het begin!

Gemaakt voor Duurzaamheid

Weet je wat het vervelendste is aan nieuwe sokken? Hoe snel ze verslijten. Maar maak je geen zorgen, LEVIS heeft je gedekt. Deze sokken hebben een versterkte hiel en teen. Dat betekent dat je voeten niet alleen comfortabel zijn, maar dat je ook weet dat je sokken langer meegaan dan de rest.

Zacht en Comfortabel

Na een lange dag wil je alleen maar ontspannen. Wat is dan een betere manier dan je voeten te laten rusten op de zachte en comfortabele zool van deze sokken? Ze bieden de hele dag en nacht maximaal comfort en ondersteuning. Klinkt dat niet als een droom?

Voeg wat Pit toe aan je Outfit

Deze LEVIS Classic Sportsokken zijn niet zomaar sokken. Ze zijn ontworpen met 2 Levi's sportstrepen en Levi's merkdetails. Dat betekent dat je voeten niet alleen comfortabel zijn, maar ook stijlvol. Dus waarom zou je genoegen nemen met saaie sokken als je een vleugje opwinding aan je outfit kunt toevoegen?

Geniet van de kwaliteit en het comfort van de LEVIS Classic Sportsokken Gestreept 2-Pack. Je voeten zullen je bedanken! Klik op de knop hieronder om de jouwe vandaag nog te kopen. Ga ervoor, geef je voeten de liefde die ze verdienen!

User Schrijf een introducerende samenvatting van dit product in 1 korte enthousiaste zin Ontdek het ultieme comfort en duurzaamheid met een vleugje stijl in Stop generating

Model

LEVIS Sport Stripe Regular Cut 2p 701222893

Samenstelling

71% Katoen, 21% Polyester, 3% Elastaan, 1% Polyamide

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »