Puma Unisex Koele Footies 2-Pack

8,99
Ervaar het ultieme comfort en de trendy stijl van de Puma Unisex Koele Footies - onzichtbare sokken die je voeten gelukkig maken! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Puma
Artikelnummer:
11200106
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Puma Unisex Koele Footies 2-Pack - Comfort en Stijl voor je Voeten

Ben je op zoek naar onzichtbare sokken die perfect passen bij je moderne en sportieve look? Dan zijn de Puma Unisex Koele Footies precies wat je nodig hebt. Dit 2-pack bevat twee paar uni unisex sokken die onzichtbaar blijven wanneer je schoenen draagt. Zo geniet je van ultiem comfort zonder dat je sokken boven je schoenen uitkomen.

Met een fijne mix van katoen bieden deze sokken een hoog draagcomfort. Ze voelen zacht aan op je huid en zijn ontworpen om de hele dag door te dragen. De handgestikte teennaad is glad en niet voelbaar, waardoor je geen irritatie ervaart. Je kunt dus zonder zorgen je favoriete schoenen dragen, wetende dat je voeten comfortabel blijven.

Comfortabel en Veilig

De Puma Unisex Koele Footies zijn niet alleen comfortabel, maar ook functioneel. De sokken zijn hooggesneden en voorzien van een antislip in de hiel. Hierdoor blijven ze stevig op hun plaats, zelfs tijdens intensieve activiteiten. Je kunt vrij bewegen en vertrouwen op de perfecte pasvorm van deze sokken.

Stijlvol en veelzijdig

Of je nu naar de sportschool gaat, een casual outfit draagt of je favoriete sneakers rockt, de Puma Unisex Koele Footies zijn de ideale aanvulling op je sokkencollectie. Ze combineren moeiteloos met verschillende stijlen en zorgen ervoor dat je er altijd trendy uitziet. Voeg een vleugje stijl toe aan elke stap die je zet.

Ontdek het ultieme comfort en de veelzijdigheid van de Puma Unisex Koele Footies. Bestel vandaag nog je 2-pack en geef je voeten de verzorging die ze verdienen!

Model

Puma Unisex Footie 2p High Cut 100001489

Samenstelling

76% Katoen, 22% Polyamide, 2% Elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »