Tommy Hilfiger Koele Dames Footies 2-Pack

11,99
Ervaar het ultieme comfort en stijl met deze Koele Dames Footies - zachte en duurzame sokken met een ingebreid logo en een stevige pasvorm voor de veeleisende vrouw. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Tommy Hilfiger
Artikelnummer:
10900801

Informatie

Comfort en Stijl met Tommy Hilfiger Koele Dames Footies

Op zoek naar de perfecte sokken die zowel comfortabel als stijlvol zijn? Kijk niet verder! Met het Tommy Hilfiger Koele Dames Footies 2-Pack krijg je precies wat je nodig hebt. Dit pakket bevat 2 paar witte footies van Tommy Hilfiger, die de ideale mix bieden voor de veeleisende vrouw met oog voor design en kwaliteit.

Wat maakt deze sokken zo bijzonder? Allereerst is het draagcomfort ongeëvenaard. Dankzij het extra zachte materiaal voelen de sokken heerlijk aan op je voeten. Of je nu de hele dag op pad bent of lekker thuis ontspant, deze sokken zorgen ervoor dat je voeten altijd verwend worden.

Een ander voordeel is het ingebreide Tommy Hilfiger logo. Hiermee toon je niet alleen je gevoel voor stijl, maar laat je ook zien dat je gaat voor kwaliteit. Het logo is subtiel aanwezig, waardoor het niet overheersend is maar toch een vleugje luxe toevoegt aan je outfit.

Deze high cut footies zijn speciaal ontworpen om op hun plek te blijven. Dankzij de silicone grip op de hiel hoef je je geen zorgen te maken dat de sokken afzakken tijdens het dragen. Ze blijven stevig op hun plek, zodat jij je kunt concentreren op waar je mee bezig bent, zonder enige afleiding.

Deze Tommy Hilfiger footies zijn gemaakt van zacht katoen en hebben een hand-gekoppelde teen. Hierdoor zijn ze niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam en gaan ze lang mee. Je investeert in sokken die je keer op keer kunt dragen, zonder concessies te doen aan kwaliteit of stijl.

Wacht niet langer en ervaar zelf het comfort en de stijl van de Tommy Hilfiger Koele Dames Footies. Verwen jezelf met deze hoogwaardige sokken die zowel praktisch als modieus zijn. Bestel vandaag nog jouw eigen 2-Pack en geef je voeten de aandacht die ze verdienen!

Model

Tommy Hilfiger Women Footie 2p 383024001

Samenstelling

78% Katoen, 20% Polyamide, 2% Elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »