UphillSport Gerecyclede Wandelsokken Hetta 4 Laags

22,90
Sokken met gerecycled merino wol en plastic. Wandelsokken van 100% Finse topkwaliteit! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
UphillSport
Artikelnummer:
10083807
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Wandelsokken met gerecycled merino wol

Deze wandelsokken zijn gemaakt met een 4-laagse structuur voor verbeterde stevigheid, ventilatie en warmte. Maar liefst 41% van de materialen in deze sokken zijn gerecycled. Deze sokken zijn absolute voorloper in duurzame functionaliteit. De Hetta wandelsokken van UphillSport heeft 51% gerecycled en gecombineerd merino wol en PET plastic. De wol garens worden geproduceerd van oude kleding en er worden in dit proces geen chemicalien togevoegd of extra water gebruikt. Het merino wol in deze sokken is Nativa gecertificeerd waardoor je zeker bent van diervriendelijk verkregen wol. Deze sokken zijn ook 100% geschikt voor textiel recycling.

Een stap in de juiste richting

Uphillsport is toonaangevend in het upcyclen van garens in hun sokkenlijn als onderdeel van hun duurzaamheidsprogramma. UphillSport is de eerste sokkenfabriek in Europa die gebruik maakt van geupcylede en normal recycling op garen niveau in sokken. UphillSport is de eerste Europese sokkenfabriek die Nativa Protocol gecertificeerd is. Nativa Protocol is 100% traceabale in alle stadia van de waardeketen.

Samenstelling

25% merino wol, 21% polyamide, 20% gerecycled pet, 14% upcycled wool, 11% polypropyleen, 7% upcycled polyamide, 2% lycra

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »