XPOOOS Florence Bamboe Sokken Dames

11,95
Ontdek de Charme van het Verleden: Stap in een wereld van tijdloze elegantie met onze Florence bamboe damessokken van Xpooos! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
XPOOOS
Artikelnummer:
10658301
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Tijdloze Elegance Ontmoet Modern Comfort

Onze Florence bamboe damessokken zijn een ode aan de verfijning van de 19e eeuw. Elke stap die je zet in deze sokken brengt de elegantie van vervlogen tijden tot leven. De sokken pronken met een stijlvolle illustratie van een dame uit de 1800-stijl, omhuld in vintage charme. Deze unieke designkeuze maakt van elk paar een kunstwerk, perfect voor de moderne vrouw die waarde hecht aan zowel stijl als geschiedenis.

Kunstzinnig en Comfortabel

De delicate bloemenprint, geïnspireerd op het Victoriaanse tijdperk, vormt een prachtig samenspel met de centrale afbeelding. Deze harmonieuze combinatie van vrouwelijke elegantie en natuurlijke schoonheid brengt een artistieke flair in je dagelijkse garderobe. Maar deze sokken zijn niet alleen een lust voor het oog; ze zijn ook een genot om te dragen. Vervaardigd uit hoogwaardig bamboemateriaal, bieden ze een ongeëvenaard comfort. De bamboevezels zijn zacht, ademend en vochtregulerend, ideaal voor elke situatie.

Maak een Statement

Draag deze sokken en maak een duidelijk fashion statement. Ze zijn de perfecte combinatie van historische elegantie en modern comfort. De monochrome kleuren versterken het vintage gevoel, terwijl het design tijdloos en veelzijdig blijft. Deze sokken zijn meer dan alleen een kledingstuk; ze zijn een expressie van stijl en persoonlijkheid.

Voeg een vleugje geschiedenis toe aan je garderobe met onze Florence bamboe damessokken van Xpooos. Ze zijn de ideale keuze voor de modebewuste vrouw die houdt van een mix van klassieke schoonheid en hedendaags comfort. Bestel nu en ervaar zelf de unieke combinatie van stijl en comfort!

Model

XPOOOS ~ Socks Bamboe Florence ~ 70240

Samenstelling

75% bamboo 23% polyester 2% elasthan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »