XPOOOS Ginko Bamboe Sokken Dames

11,95
De combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid maakt de Xpooos Ginko Bamboe sokken een slimme keuze. Bestel ze nu en ervaar zelf de perfecte balans tussen elegantie en functionaliteit. Jouw voeten verdienen het beste! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
XPOOOS
Artikelnummer:
10658401
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Ontdek de Xpooos Ginko Bamboe Damessokken

Zoek je een subtiele toevoeging aan je garderobe die zowel stijlvol als comfortabel is? De Xpooos Ginko Bamboe damessokken zijn dé oplossing. Deze sokken zijn een symbool van elegantie en vrijheid, perfect voor de moderne vrouw.

De libelle-afbeelding op de Xpooos Ginko Bamboe sokken staat voor transformatie en vrijheid, twee krachtige thema's die elke vrouw zal waarderen. Deze unieke afbeelding geeft een speciale betekenis aan deze alledaagse accessoire. Draag ze en voel je verbonden met deze diepe symboliek.

Natuurlijk Comfort en Ademend Vermogen

Deze sokken zijn niet alleen een stijlvolle aanvulling op je outfit, maar bieden ook ongeëvenaard comfort. Dankzij de zachte bamboevezels geniet je van een luxueuze ervaring bij elke stap. Bamboe staat bekend om zijn ademende eigenschappen. Hierdoor blijven je voeten fris en droog, zelfs tijdens warme dagen.

Het natuurlijke materiaal van de Ginko Bamboe sokken biedt niet alleen comfort, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid. Kies voor sokken die zowel goed zijn voor jou als voor de planeet.

Geschikt voor Elke Gelegenheid

Of je nu een ontspannen dagje uit plant of je casual outfit een upgrade wilt geven, deze sokken zijn geschikt voor elke gelegenheid. Hun veelzijdigheid maakt ze een must-have in elke garderobe. Voeg een vleugje stijl toe aan je dagelijkse look met de Ginko Bamboe sokken van Xpooos.

Model

XPOOOS ~ Socks Bamboe Ginko ~ 70243

Samenstelling

75% viscose, 23% polyester, 2% Elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »