XPOOOS Dames Bamboe Sokken Graphics

10,95
Nieuwe XPOOOS damessokken van ademend bamboe met een badstof zool, niet voelbare teennaad en een mooi graphic design Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
XPOOOS
Artikelnummer:
10166605
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

XPOOOS bamboe sokken

Gloednieuw, deze sokken van XPOOOS. Deze sokken uit de nieuwgelanceerde essentials lijn zijn echte aanraders wat betreft comfort en kwaliteit. Gemaakt van zacht en huidvriendelijk bamboe en met een naadloze afwerking en extra zachte badstof zool is dit waarschijnlijk het comfortabelste XPOOOS model. Bovendien ademen de essentials sokken ontzettend goed dankzij een hoog percentage bamboe. Dit materiaal is zacht en licht elastisch en heeft een open structuur. Hierdoor blijft lucht circuleren en heb je de hele dag door droge en frisse voeten in deze sokken.

XPOOOS fashion sokken

XPOOOS staat bekend om hun expressieve collectie met hoge kwaliteit sokken. Echte kunst voor om je voeten zou je het kunnen noemen! De sokken uit de essentials graphics serie zijn geen uitzondering. Hier is het comfort van bamboe en een badstof zool gecombineerd met een mooi grafisch ontwerp; Echte aanraders dus, deze essential graphics sokken!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »