Bata industrials sokken kunnen niet ontbreken. Met een vaste schare fans zijn de sokken van Bata Industrials ontzettend populair. Opvallend is ook dat de sokken bijna nooit geretourneerd worden. Dat betekend dat Bata industrials sokken maakt die comfortabel zitten en doen wat ze moeten doen. Shop hier je Bata Industrials sokken.

Bata Industrials sokken kopen

Veel veiligheidsschoenen ondersteunen en beschermen je voeten tijdens het werk. Het Nederlandse Bata Industrials gaat een stap verder. Door samen te werken met wetenschappers en het uitvoeren van uitgebreide testen in ons eigen laboratorium, is Bata Industrials een trendsetter in de industrie waarin veiligheid het allerbelangrijkst is. Met als resultaat veiligheidsschoenen die de best mogelijke ondersteuning bieden met de perfecte pasvorm.

Wandel/werksokken

Van oorsprong produceerde Bata industrials werkschoenen. Maar omdat goede sokken minstens zo belangrijk zijn voor de veiligheid en gezondheid werden sokken toegevoegd. En daar zijn we blij om. Alle sokken zijn reuze stevig.

Bovendien hebben de verschillende modellen elk unieke eigenschappen zoals een anti-zweet effect. Dit maakt van Bata Industrials een ware trendsetter op het gebied van wandel en werksokken. Dus als jij sokken wil die tot het uiterste gaan dan kun je niet om Bata Industrials heen!

Verkoelende en antibacterieele sokken

Bata Industrials pakt ontwerp en productie van de sokken bijna wetenschappelijk aan. Ze werken samen met verschillende onderzoekers en testen de sokken in hun eigen laboratorium. Hier komen verschillende innovaties uit voort, zoals de Pro-Cool techniek, die je voeten fris en koel houdt zodat jij langer met je werkzaamheden kunt doorgaan.

Of antibacteriële sokken met zilver garen. Zilver is onschadelijk voor mens en dier maar dodelijk voor bacteriën. Zo blijven je voeten koel en gezond met sokken van Bata Industrials!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »