Heat Keeper sokken

Vaak last van koude voeten? Heat Keeper heeft de oplossing. Thermo sokken gemaakt voor warmte! Met de speciale Loop binnenvoering wordt je lichaamswarmte perfect vastgehouden. Zo blijven je voeten altijd warm, hoe koud het ook wordt. De Thermpsokken zijn verkrijgbaar voor volwassen en kids. Populair zijn ook de thermo werksokken van heatkeeper. Makkelijk en snel Heatkeeper bestellen? Bij sokkenzaak heb je keuze uit verschillende Heat Keeper modellen.

Heat keeper sokken kopen

Heat Keeper weet alles van warmte. Naast thermo sokken biedt het merk ook ander thermo kleding. Door gebruik te maken van thermo technologie houden de sokken de lichaamswarmte erg goed vast en de kou buiten. Zo blijven je voeten zelfs tijdens de koudste omstandigheden lekker warm. De sokken zijn prima in alle type schoenen te dragen en zijn geschikt om tijdens het klussen of werken buiten te dragen. Maar de Heat Keeper thermo sokken zijn ook als huissokken populair.

Thermosokken en Skisokken

Door de speciale Loop technologie hebben de thermo sokken van Heat Keeper een zachte, gerulde binnenkant. De Loop thermische garens aan de binnenkant van de sok zorgen voor warmte isolatie en bieden bovendien extra comfort en demping. Ook als de temperatuur dus behoorlijk laag is zal je lichaamswarmte vastgehouden worden en blijven je voeten en enkels heerlijk warm. Ideaal voor tochten in de bergen, tuinieren in de winter of buiten klussen. Je vind de Heat Keeper thermo sokken bij sokkenzaak!

Heat Keeper Werksokken

Als je voor je werk langere tijd buiten bezig bent dan wil je ook in de koudste periodes wel warme voeten hebben. Zeker in werkschoenen heb je snel last van koude tenen. Heat Keeper heeft speciaal voor dit soort omstandigheden werksokken ontwikkeld met thermo technologie. Deze werksokken hebben een thermo loop voering en speciale garens aan de binnenzijde zorgen voor extra comfort en demping. Dus hoe koud het ook wordt, met thermo werksokken van Heat Keeper heb je altijd warme voeten. Bestel ze hier bij sokkenzaak.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »