FALKE Cosy Wool Sokken Dames

21,95
Je hebt sokken en je hebt FALKE damessokken. Maak kennis met onze nieuwste aanwinst: de Cosy Wool Boot Dames Sokken. Vergeet koude voeten; deze sokken zijn jouw ultieme wapen tegen de winter! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
FALKE
Artikelnummer:
10285805
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Introductie FALKE Cosy Wool Boot Damessokken

Deze sokken zijn niet zomaar een paar sokken. Ze zijn vervaardigd uit bewezen "Cosy Wool" kwaliteit. De lichte, warmteregulerende merinowol geeft je voeten het comfort dat ze verdienen. Voeg daarbij de luxe van zachte, warme kasjmier en je hebt een winnende combinatie.

Stijlvol en Modern

Moderniteit ontmoet elegantie. De vrouwelijke ribstructuur in combinatie met de trendy 'bootsock' lengte maken deze sokken tot een must-have. Beschikbaar in verschillende kleuren, zodat je ze moeiteloos combineert met jouw unieke stijl.

Optimale Duurzaamheid

We begrijpen dat een sok meer is dan een accessoire. Daarom hebben we versterkte belastingszones toegevoegd voor optimale ondersteuning en duurzaamheid. En zoals je van FALKE mag verwachten, hebben deze sokken een perfecte pasvorm.

Meer dan Alleen Warmte

Deze sokken doen meer dan alleen verwarmen. Ze bieden ook een optimale climate control en beschermen je voeten tegen de kou. Perfect voor die winterse dagen en frisse avonden.

Waarom Kiezen Voor FALKE Damessokken?

Als je kiest voor FALKE, kies je voor kwaliteit, comfort en stijl. Deze Cosy Wool Boot sokken zijn een perfecte aanvulling op elke garderobe en passen perfect bij laarzen en enkellaarsjes voor een casual look.

Geef je voeten het comfort dat ze verdienen. Kies voor de ultieme FALKE ervaring!

Wacht niet langer, ervaar zelf het unieke draagcomfort en de ongeëvenaarde kwaliteit van FALKE damessokken.

Model

Falke ~ Cosy Wool Women ~ 46590

Samenstelling

30% wol, 27% viscose, 26% polyamide, 17% kasjimier

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »