Knit Caress Dames Kniekousen

20,00
Verwelkom het koude seizoen in stijl met FALKE Knit Caress dames kniekousen. Deze kniekousen zijn de perfecte blend van elegantie en comfort. Ze maken deel uit van de FALKE "WE CARE" collectie, waarmee duurzaamheid en kwaliteit hand in hand gaan. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
FALKE
Artikelnummer:
10285902
Levertijd:
uitverkocht

Informatie

FALKE Knit Caress Dames Kniekousen: Stijlvol Comfort Voor Elke Dag

Model 

De FALKE Knit Caress serie kenmerkt zich door een klassieke, fijne ribstructuur. Het voegt een vleugje speelsheid toe met een romantisch kabelpatroon. Dit maakt ze niet alleen modieus maar ook tijdloos.

Zachte Materialen, Optimale Pasvorm

De kniekousen zijn gemaakt van biologisch katoen en zachte wol. Dit maakt ze huidvriendelijk en ideaal voor het koude seizoen. De gladde gebreide zool en brede randen zorgen voor een comfortabele pasvorm. Dus zeg maar dag tegen knellende sokken!

Duurzaamheid die Telt

Deze dames kniekousen hebben versterkte belastingszones. Dat betekent optimale ondersteuning en langere levensduur. Ze zijn niet alleen stijlvol, maar ook ontzettend duurzaam.

Veelzijdig in Gebruik

Of je ze nu draagt bij een formele gelegenheid of tijdens een gezellig avondje thuis, deze kniekousen passen altijd. Ze zijn beschikbaar in verschillende stijlen, van kousen tot maillots en beenwarmers.

Gun jezelf het comfort en de stijl die je verdient met FALKE Knit Caress dames kniekousen. Een essentieel item in elke garderobe!

Ga voor die verfijnde look en ervaar zelf het unieke comfort. Je zult het verschil merken!

Falke ~ Knit Caress KH W ~ 46885

Samenstelling

66% Katoen (bio), 17% Wol, 16% Polyamide, 1% Elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »