HEAD V-Shape Thermo Skisokken 2-Pack

16,99
Ervaar ongeëvenaard comfort en ultieme prestaties op de piste met de HEAD V-Shape Thermo Skisokken! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
HEAD
Artikelnummer:
11100308
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Ontdek het plezier van elke afdaling met HEAD V-Shape Thermo Skisokken!

Ben je klaar om jezelf onder te dompelen in een spannend wintersportavontuur? Zoek niet verder dan de HEAD V-Shape Thermo Skisokken 2-Pack! Deze skisokken zijn ontworpen voor liefhebbers van snelheid en comfort, en laten je genieten van elke seconde op de piste.

Verwen je voeten met het ultieme comfort van onze skisokken. Dankzij de speciale drukpunten van de acryl/woolblend zorgen ze voor optimale schokabsorptie, zodat je moeiteloos de berg af kunt zoeven. De comfortabele boord knelt niet, waardoor je je vrij kunt bewegen zonder enige belemmering.

Warmte, droogte en ultiem comfort

Met de HEAD V-Shape Thermo Skisokken kun je rekenen op de voordelen van speciaal garen dat warmte vasthoudt, vocht afvoert en ongeëvenaard comfort biedt. Je voeten blijven droog en fris, zelfs tijdens intensieve skisessies.

Daarnaast bieden deze skisokken optimale padding om je voeten te ondersteunen in je skischoenen. Met de ondersteuning voor enkel en hiel krijg je de stabiliteit die je nodig hebt om vol vertrouwen de hellingen af te dalen. Het ademende gaas zorgt voor ventilatie, terwijl de beklede zool extra demping biedt voor nog meer comfort.

Geniet van de perfecte pasvorm en bescherming

Naast het comfort en de ondersteuning, worden de HEAD V-Shape Thermo Skisokken geleverd met een extra comfortabele scheenbeschermer. Zo blijven je benen beschermd tegen eventuele impact en wrijving tijdens het skiën.

Deze unisex skisokken zijn geschikt voor zowel heren als dames, en zijn de ideale metgezel voor al je ski-avonturen. Dompel jezelf onder in de ultieme wintersportervaring met de HEAD V-Shape Thermo Skisokken 2-Pack.

Wacht niet langer, ga voor de perfecte combinatie van comfort, bescherming en prestaties. Bestel nu je HEAD V-Shape Thermo Skisokken en ervaar het verschil tijdens je volgende skitrip!

Model

HEAD Unisex Ski Beginner V-Shape Kneehigh 2p 701224073

Samenstelling

65% Acryl, 39% Polyester, 11% Wol, 2% Elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »