Heatkeeper Dames Touchscreen Handschoenen

7,99
Liefhebber van de buitenlucht? Dan zijn de Heatkeepers Thermo Handschoenen voor dames een onmisbaar item voor jou. Ontworpen met een speciale isolerende draad, leveren deze handschoenen een ongeëvenaarde warmte. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Heatkeeper
Artikelnummer:
10402301
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Thermo Handschoenen: De Must-Have Voor Koude Dagen

Liefhebber van de buitenlucht? Dan zijn de Heatkeepers Thermo Handschoenen voor dames een onmisbaar item voor jou. Ontworpen met een speciale isolerende draad, leveren deze handschoenen een ongeëvenaarde warmte. De hoge thermische isolatie (TOG 1.9) zorgt ervoor dat koude handen tot het verleden behoren.

Technologie en Comfort in Eén

Verwelkom de unieke combinatie van technologie en comfort. De I-touch delen op de duim, wijs- en middelvinger maken het bedienen van je mobiele apparaten een fluitje van een cent. Geen gedoe meer met het uittrekken van je handschoenen in de kou!

Optimale Isolatie en Vochtregulatie

De thermo handschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige garens met een dikke constructie. De intensieve borsteling aan de binnenzijde verhoogt niet alleen de isolatie maar zorgt ook voor een zacht gevoel. Het resultaat? Uitstekende vochtregulatie en warme handen, zelfs tijdens de meest extreme weersomstandigheden.

Veelzijdig en Praktisch

Of je nu de hond uitlaat, gaat hardlopen of gewoon door de stad wandelt, deze thermo handschoenen zijn je beste vriend. De elastische boorden houden de wind tegen, terwijl de speciale fleece laag extra bescherming biedt tegen regen.

Houd Warmte Vast met Heatkeeper

De Heatkeeper thermo handschoenen blinken uit in veelzijdigheid. Geschikt voor zowel dagelijks gebruik als intense outdoor activiteiten. Ervaar nu het ultieme draagcomfort en zeg vaarwel tegen koude handen.

Grijp je kans en beleef de winter als nooit tevoren!

Model

Heatkeeper ~ Dames Touchscreen Handschoenen ~ 140327

Samenstelling

78% Acryl, 20% Polyester, 1%Katoen, 1% Elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »