Heatkeeper Thermo Handschoenen Heren

11,99
Geef koude handen geen kans! Maak kennis met de Heatkeeper thermo handschoenen voor heren. Een echte must-have voor iedereen die ook in de winter niet binnen wil blijven zitten. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Heatkeeper
Artikelnummer:
10402001
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

De Ultieme Warmtebeleving met deze Thermo Handschoenen

Zeg vaarwel tegen ijskoude vingers. Deze thermo handschoenen zijn je beste vriend tijdens barre winterdagen. Met een innovatieve, isolerende draad die door de hele handschoen loopt, blijven je handen heerlijk warm.

Bedien je Telefoon zonder Problemen

Ken je dat moment? Je wil even je telefoon pakken, maar je wilt je handschoenen niet uitdoen. Heatkeeper lost dit voor je op! De duim en wijsvinger kun je eenvoudig vrijmaken. Zo kun je moeiteloos je telefoon bedienen zonder koude handen te krijgen.

Meer dan Alleen Warm

Warmte is belangrijk, maar wat dacht je van grip? In het midden van elke handschoen zit een speciaal vlak voor extra grip. Perfect voor sporten in de winter of gewoon voor een stevige handdruk.

Comfort en Functionaliteit

Comfort mag niet ontbreken. Deze thermo handschoenen zijn zo ontworpen dat ze niet alleen warm zijn, maar ook comfortabel zitten. Dankzij een zachte fleece laag en een elastische buitenlaag zijn deze handschoenen de perfecte combinatie van comfort en functionaliteit.

Wind- en Waterbestendig

De handschoenen zijn niet alleen heerlijk warm, maar beschermen je handen ook tegen de elementen. Wind en regen zijn geen match voor de speciale combinatie van materialen.

Kortom, als je op zoek bent naar de perfecte mix van warmte, comfort en functionaliteit, dan zijn de Heatkeeper thermo handschoenen dé keuze voor jou!

Laat de winter niet je dag verpesten. Zorg voor warme handen en maximale flexibiliteit. Kies voor Heatkeeper!

Model

Heatkeeper ~ Heren Thermo Handschoenen ~ 140328

Samenstelling

100% Polyester

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »