Korte dames sokken met bloemen print

7,96
Hey sokkenliefhebber! Sta je klaar om je sokkengame naar een hoger niveau te tillen? Check dan de Alissa damessokken van Marcmarcs. Ja, ze zijn niet zomaar sokken. Ze zijn een statement. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Marcmarcs
Artikelnummer:
10067701
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Waarom Kiezen Voor Marcmarcs?

Van het merk dat al jarenlang toewijding aan vakmanschap laat zien. Yep, de experts van Marcmarcs kennen het naadje van de kous, letterlijk en figuurlijk! Dit betekent dat je niet alleen stijlvolle, maar ook duurzame sokken in huis haalt.

Hallo Comfort!

Gemaakt van katoen. Je voeten zullen je dankbaar zijn. Katoen is niet alleen zacht, maar ook ademend. Zeg maar dag tegen zweterige voeten en hallo tegen all-day comfort!

Betaalbaar? Absoluut!

Marcmarcs maakt het mogelijk: hoogwaardige sokken die je niet arm maken. Je krijgt hier het beste van beide werelden. Kwaliteit en betaalbaarheid. Dat is toch wat we allemaal willen?

Verfijnd Design

Houd je van een beetje verfijning in je leven? Deze sokken hebben een design waar je U tegen zegt. Ze passen bijna overal bij. Of je nou naar kantoor gaat of een avondje uit, deze sokken zijn je nieuwe beste vriend.

Voel Het Verschil

De toewijding aan vakmanschap van Marcmarcs? Die voel je met elke stap. Het is alsof je op wolkjes loopt, maar dan zonder het zweverige gedoe.

Samenstelling

60% katoen, 37% polyamide, 3% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »