UphillSport Alpaca Wandelsokken met Zachte Voering

23,95
Sokken gemaakt van Alpaca Wol voor ultieme comfort en warmte. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
UphillSport
Artikelnummer:
10082001
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Zachte Unisex Alpaca Sokken

Mooie alpaca wollen thermosokken met extra zachte badstof voering voor een heerlijk fijne comfortabele fit. Het badstof houdt je voeten aangenaam warm en zorgt voor extra demping tijdens het lopen. De schacht van de sok is extra zacht en knelt niet af. De lengte van de schacht in maat 39-42 is ongeveer 24cm.

Over Alpaca wol

Alpaca-wol is zijdezacht, licht en duurzaam. Alpaca Wol bevat geen lanoline en is daarom geschikt voor mensen met allergieën. Alpaca-wolvezel is hol en werkt daarom goed in de zomer en vooral in de winter. Alpaca-wol wordt beschouwd als zeven keer warmer dan schapenwol. Deze sokken zijn te wassen op 30 graden met zachte of handwas, niet in de droger.

Finse Wollen Sokken

Deze sokken vind je niet zomaar in iedere Nederlandse webshop. Dit mooie Finse merk is gespecialiseerd in het maken van kwalitatief hoge en technische sokken. Met de nieuwe lifestyle sokken van UphillSport wordt deze kennis gecombineerd met leuke nieuwe designs!

Samenstelling

80% alpaca wol, 15% polyamide, 5% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »